Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Erciyes

Erciyes, Turkiet

Skidorten Erciyes ligger i Turkiet och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Erciyes är november till april.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 4. Högsta pisten finns på 2774 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 559 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Hotell & boende i Erciyes

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Erciyes.
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt