Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Erciyes, Turkiet

Planerar ni för en skidsemester i Erciyes? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Erciyes finns totalt 4 liftar med tillgång till 16 pister. Högsta pisten finns på 2774 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 559 meter. Skidsäsongen i Erciyes sträcker sig i regel från november till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Hotell & boende i Erciyes

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Erciyes.
5 boendealternativ
Pris/natt från: 116 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2567 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 527 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 414 kr