Sökalternativ

Hotell & boende i Sarikamis

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sarikamis, och trakterna runt omkring Sarikamis. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Sarikamis kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Bildik Hotel
Avstånd till skidort ca 2.02 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 35 EUR
Detta skidhotell ligger i centrala Sarikamis och erbjuder skidskola, skidutrustning och spafaciliteter. Här erbjuds boende med värme och LCD-TV. Alla rum och sviter på Bildik Hotel har heltäckningsmattor och minibar. Vissa rymliga sviter har en separat vardagsrumsdel. Hotellet erbjuder ...
Sarikamis Habitat Hotel
Avstånd till skidort ca 440 meter
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 88 EUR
Sarikamis Habitat Hotel erbjuder boende i Sar?kam?s med gratis WiFi och en grill. Hotellet har ett spa, en inomhuspool och en bastu, och du kan njuta av en drink i baren. Privat parkering erbjuds utan extra kostnad. Rummen har platt-TV. Alla rum har eget badrum med dusch. Tofflor, hårto...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.