Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Shahdag Mountain Resort, Azerbajdzjan

Planerar ni för en skidsemester i Shahdag Mountain Resort? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 17 backar och antalet liftar är 15. Fallhöjden är som mest på 916 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2351 meter.

Tufandag är närmaste skidort till Shahdag Mountain Resort med ett avstånd på 39 kilometer.

Hotell & boende i Shahdag Mountain Resort

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Shahdag Mountain Resort.
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 606 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 826 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1132 kr