Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Shahdag Mountain Resort

Shahdag Mountain Resort, Azerbajdzjan

Skidorten Shahdag Mountain Resort ligger i Azerbajdzjan och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Shahdag Mountain Resort har 15 liftar och totalt 23 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2351 meter, vilket ger en fallhöjd på 916 meter.

Närmaste skidorter till Shahdag Mountain Resort

Skidorten Tufandag är den närmaste skidorten, avståndet från Shahdag Mountain Resort är 39 kilometer.

Hotell & boende i Shahdag Mountain Resort

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Shahdag Mountain Resort.
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 601 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 819 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1122 kr