Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Elbrus och Cheget

Elbrus och Cheget, Ryssland

I Ryssland hittar du, förutom Krasnaya Polyana, också Elbrus som med sina 5642 meter är Europas högsta berg. Många alpinister beger sig hit under sommaren för att vandra upp på toppen. Vintern är dock minst lika underbar på Elbrus.

Om du inte är sugen på att göra en toppbestigning med stighudar, guide, tung packning och annat som hör till, så besök istället Cheget som ligger längre ned i dalen, en härlig rysk skidort med allt som hör Ryssland till.

Resa till Elbrus och Cheget

Du flyger hit via Moskva. Se till att packa nödvändigheter i handbagaget om något skulle försvinna på vägen, för det finns inte många affärer att förnya packningen i. Var också inställd på att du kan bli tvungen att betala för "övervikt" vid incheckningen i Moskva, så lägg på ett antal hundralappar i resbudgeten. Res hit med ett öppet sinne och lite vodka i packningen, så kommer du möta många härliga människor.

Hotell & boende i Elbrus och Cheget

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Elbrus och Cheget just nu