Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ryssland

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Ryssland. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Ryssland

Flest pister i Ryssland

65 pister
Rosa Khutor
13 pister
Elbrus och Cheget
13 pister
Zavjalikha
5 pister
Krasnaya Polyana
5 pister
Sheregesh

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Ryssland

1693 meter
Alpika Service
1688 meter
Krasnaya Polyana
1533 meter
Dombai
1460 meter
Elbrus och Cheget
1380 meter
Rosa Khutor

Högsta pisterna i Ryssland

3876 meter
Elbrus och Cheget
3134 meter
Dombai
2320 meter
Rosa Khutor
2228 meter
Krasnaya Polyana