Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zavjalikha, Ryssland

Allt i Zavjalikha
Intresserade av en skidresa till Zavjalikha? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Zavjalikha från Sverige är flyg det enda alternativet då Zavjalikha ligger utanför Europa.

I Zavjalikha finns totalt 4 liftar med tillgång till 13 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 860 meter, vilket ger en fallhöjd på 474 meter. Den längsta pisten som finns i Zavjalikha är 3 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Zavjalikha 7 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Zavjalikha

Skidorten Solnechnaya Dolina (Sunny Valley) är den närmaste skidorten, avståndet från Zavjalikha är 97 kilometer.