Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Zavjalikha, Ryssland

Intresserade av en skidresa till Zavjalikha? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Zavjalikha från Sverige är flyg det enda alternativet då Zavjalikha ligger utanför Europa.

I Zavjalikha finns totalt 4 liftar med tillgång till 13 pister. Högsta pisten finns på 860 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 474 meter. Längsta pisten i Zavjalikha är 3 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 7 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Solnechnaya Dolina (Sunny Valley) är närmaste skidort till Zavjalikha med ett avstånd på 97 kilometer.

Hotell & boende i Zavjalikha

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Zavjalikha just nu