Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Solnechnaya Dolina (Sunny Valley)

Solnechnaya Dolina (Sunny Valley), Ryssland

Skidorten Solnechnaya Dolina (Sunny Valley) ligger i Ryssland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Solnechnaya Dolina (Sunny Valley) finns totalt 9 liftar med tillgång till 7 kilometer pister. Högsta pisten finns på 575 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 230 meter.

Skidorter i närheten av Solnechnaya Dolina (Sunny Valley)

97 kilometer från Solnechnaya Dolina (Sunny Valley) hittar ni skidorten Zavjalikha, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Solnechnaya Dolina (Sunny Valley)

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Solnechnaya Dolina (Sunny Valley) just nu