Sökalternativ

Hotell & boende i Zavjalikha

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zavjalikha, och trakterna runt omkring Zavjalikha. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Zavjalikha kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Hotel Sinegorie
Avstånd till skidort ca 9.08 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 1500 RUB
Hotel Sinegorie ligger i Yuryuzan och har en bar. Här finns en restaurang, en 24-timmarsreception, rumsservice och gratis WiFi. Privat parkering erbjuds mot en extra kostnad. Alla rum har en platt-TV med satellitkanaler. Rummen har en garderob. Som gäst på Hotel Sinegorie kan du ägna di...
Apartment on Zaytseva 6
Apartment on Zaytseva 6 ligger i Yelyyuzan i regionen Chelyabinsk och har en balkong och utsikt över bergen. Denna lägenhet erbjuder rumsservice och gratis WiFi. Lägenheten har 2 sovrum, en platt-TV, ett kök med mikrovågsugn och kylskåp, en tvättmaskin och ett badrum med dusch. I omgivn...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.