Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Krasnaya Polyana, Ryssland

Sochi (eller Sotji) ligger vid Svarta Havet i Ryssland. Många reser hit på badsemester på sommarhalvåret, men det har även börjat bli populärt att resa hit på vintern. Sochi vann till och med vinter-OS 2014 över Salzburg vid OS-kommitténs omröstning i somras.

Ett par mil upp i bergen ligger Krasnaya Polyana som är ett fantastiskt skidområde med enorma mängder lössnö. Här finns sex liftar och ett flertal pister. Det är dock inte för pisterna man reser hit, utan för offpiståkningen. Liftarna tar dig upp till ungefär 2200 meter och sedan är det att gå upp mot topparna på ungefär 3000 meter. På vägen ner passerar du genom härliga skogar med snötyngda granar. Det är riktigt brant och härligt spännande!

Krasnaya Polyana är en populär skidort och det kan stundtals vara fullt med folk i pisten. Fördelen är dock just att de håller sig i pisten där de bekvämt kan sätta sig i liften på vägen upp. Pudret ligger alltså fritt för skidspetsarna och det är bara att sätta full fart!

Hotell & boende i Krasnaya Polyana

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Krasnaya Polyana just nu