Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alpika Service, Ryssland

Allt i Alpika Service
Boka i Alpika Service
Om ni planerar ni för en skidsemester till Alpika Service i Ryssland så hittar här ni både information om skidsystemet i Alpika Service, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Alpika Service finns totalt 8 liftar med tillgång till 25 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2228 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1693 meter.

Närmaste skidorter till Alpika Service

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 1 kilometer från Alpika Service ligger Gazprom Mountain Resort. Andra skidorter som ligger nära är Krasnaya Polyana (2 kilometer) och Rosa Khutor (3 kilometer).

Restauranger

Det finns 172 restauranger i Alpika Service och 71 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Ryskt och Kaukasiskt.