Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mestia

Mestia, Georgien

Skidorten Mestia ligger i Georgien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Mestia är vanligtvis från slutet av december till början av april.

Mestia är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 110 centimeter. 80% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 50% av liftarna går.

Mestia har pister på totalt 7 kilometer, varav 1 kilometer är blåa enkla pister, 2 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 4 liftar, med en totalkapacitet på 5178 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2348 meter, vilket ger en fallhöjd på 480 meter. Den längsta pisten som finns i Mestia är 2.6 kilometer.

Närmaste skidorter till Mestia

Andra skidorter i närheten av Mestia är t ex Elbrus och Cheget som ligger 30 kilometer bort, Dombai med 91 kilometers avstånd samt Gudauri, som ligger 160 kilometer från Mestia.

Hotell & boende i Mestia

Hos oss hittar ni totalt 212 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mestia.
194 boendealternativ
Pris/natt från: 77 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
12 boendealternativ
Pris/natt från: 352 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 117 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt