Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Elk Mountain

Elk Mountain, Pennsylvania, USA

Skidorten Elk Mountain ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Elk Mountain har 7 liftar och totalt 27 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 821 meter, vilket ger en fallhöjd på 304 meter. Den längsta pisten som finns i Elk Mountain är 2.8 kilometer.

Närmaste skidorter till Elk Mountain

Andra skidorter i närheten av Elk Mountain är t ex Jack Frost som ligger 69 kilometer bort, Big Boulder med 75 kilometers avstånd samt Blue Mountain Resort, som ligger 102 kilometer från Elk Mountain.

Hotell & boende i Elk Mountain

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Elk Mountain.
7 boenden
Pris/natt från: 4704 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt