Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Big Boulder

Big Boulder, Pennsylvania, USA

I staten Pennsylvania i USA finns skidorten Big Boulder som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Big Boulder sträcker sig i regel från november till april.

I Big Boulder finns totalt 8 liftar med tillgång till 15 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 663 meter, vilket ger en fallhöjd på 145 meter. Den längsta pisten som finns i Big Boulder är 2 kilometer.

Skidorter i närheten av Big Boulder

Inte långt från Big Boulder ligger skidorten Jack Frost, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna Blue Mountain Resort på 27 kilometers avstånd och Elk Mountain, 75 kilometer från Big Boulder.

Hotell & boende i Big Boulder

Hos oss hittar ni totalt 124 hotell, lägenheter och stugor/hus i Big Boulder.
119 boenden
Pris/natt från: 1674 kr
Ett boende
Pris/natt från: 678 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1182 kr