Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Blue Mountain Resort, USA

Planerar ni för en skidsemester i Blue Mountain Resort? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Blue Mountain Resort finns totalt 13 liftar med tillgång till 34 pister. Högsta pisten finns på 470 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 330 meter. Längsta pisten i Blue Mountain Resort är 2 kilometer.

Andra skidorter i närheten av Blue Mountain Resort är t ex Jack Frost, Big Boulder och Elk Mountain.

Hotell & boende i Blue Mountain Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Blue Mountain Resort just nu