Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Pennsylvania, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Pennsylvania, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Pennsylvania

Blue Mountain Resort 13 liftar
Big Boulder 8 liftar
Jack Frost 8 liftar
Elk Mountain 7 liftar

Flest pister i Pennsylvania

Blue Mountain Resort 34 pister
Jack Frost 30 pister
Elk Mountain 27 pister
Big Boulder 15 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Pennsylvania

Blue Mountain Resort 330 meter
Elk Mountain 304 meter
Jack Frost 183 meter
Big Boulder 145 meter

Högsta pisterna i Pennsylvania

Elk Mountain 821 meter
Big Boulder 663 meter
Jack Frost 610 meter
Blue Mountain Resort 470 meter