Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Jack Frost, Pennsylvania, USA

Söker ni information om skidortern Jack Frost? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Jack Frost finns totalt 8 liftar med tillgång till 30 pister. Högsta pisten finns på 610 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 183 meter. Längsta pisten i Jack Frost är 1 kilometer. Skidsäsongen i Jack Frost sträcker sig i regel från november till april.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 0 kilometer från Jack Frost ligger Big Boulder.

Hotell & boende i Jack Frost

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jack Frost.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 690 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1203 kr