Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Chur-Brambrüesch
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Chur-Brambrüesch? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Chur-Brambrüesch och andra skidorter inom nära räckhåll.

Chur-Brambrüesch har 5 liftar och totalt 20 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2176 meter, vilket ger en fallhöjd på 1006 meter.

Flyg till Chur-Brambrüesch

För er som vill flyga ner till Chur-Brambrüesch så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Chur-Brambrüesch är 100 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Lugano Airport (105 kilometers avstånd), samt Orio Al Serio (Bergamo), Milano (132 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Chur-Brambrüesch

Skidorter nära Chur-Brambrüesch är bland annat Arosa (14 kilometers avstånd), Lenzerheide (14 kilometers avstånd) och Flims / Laax (19 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Chur-Brambrüesch

Hos oss hittar ni totalt 37 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chur-Brambrüesch.
30 boenden
Pris/natt från: 390 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
3 boenden
Pris/natt från: 1105 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1333 kr