Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Chapelco

Chapelco, Argentina

Om ni planerar ni för en skidsemester till Chapelco i Argentina så hittar här ni både information om skidsystemet i Chapelco, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Chapelco är vanligtvis från mitten av juni till mitten av oktober.

I Chapelco hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 15900 personer/timme. Det finns 35 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 17 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1970 meter, vilket ger en fallhöjd på 715 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Chapelco.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Chapelco 2 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Chapelco

Andra skidorter i närheten av Chapelco är t ex Cerro Bayo som ligger 66 kilometer bort, Antillanca med 99 kilometers avstånd samt Cerro Catedral, som ligger 108 kilometer från Chapelco.

Hotell & boende i Chapelco

Hos oss hittar ni totalt 291 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chapelco.
257 boenden
Pris/natt från: 122 kr
11 boenden
Pris/natt från: 528 kr
21 boenden
Pris/natt från: 655 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2947 kr