Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Argentina

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Argentina. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Argentina

Cerro Catedral 40 liftar
Valle de Las Lenas 12 liftar
Cerro Bayo 11 liftar
Chapelco 11 liftar
Los Penitentes 8 liftar

Flest pister i Argentina

Cerro Catedral 53 pister
Valle de Las Lenas 40 pister
Chapelco 31 pister
Los Penitentes 24 pister
Cerro Bayo 20 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Argentina

Valle de Las Lenas 1174 meter
Cerro Catedral 1150 meter
Cerro Castor 775 meter
Cerro Bayo 770 meter
Chapelco 720 meter

Högsta pisterna i Argentina

Valle de Las Lenas 3450 meter
Los Penitentes 3194 meter
Cerro Catedral 2200 meter
Caviahue 2045 meter
Chapelco 1980 meter