Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Cerro Catedral

Cerro Catedral, Argentina

Funderar ni på att testa skidåkningen i Cerro Catedral? Även om resvägen till Cerro Catedral är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Cerro Catedral. Skidsäsongen i Cerro Catedral sträcker sig i regel från juni till september.

Här finns det 100 kilometer backar och antalet liftar är 40. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2200 meter, vilket ger en fallhöjd på 1150 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Cerro Catedral

Skidorter nära Cerro Catedral är bland annat Cerro Bayo (48 kilometers avstånd), Antillanca (78 kilometers avstånd) och Chapelco (108 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Cerro Catedral

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerro Catedral.
9 boenden
Pris/natt från: 699 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1214 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1254 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1702 kr