Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Cerro Catedral, Argentina

Funderar ni på att testa skidåkningen i Cerro Catedral? Även om resvägen till Cerro Catedral är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Cerro Catedral.

I Cerro Catedral finns totalt 40 liftar med tillgång till 53 pister. Högsta pisten finns på 2200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1150 meter. Skidsäsongen i Cerro Catedral sträcker sig i regel från juni till september.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Cerro Bayo är närmaste skidort till Cerro Catedral med ett avstånd på 48 kilometer.

Hotell & boende i Cerro Catedral

Hos oss hittar ni totalt 52 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerro Catedral.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 240 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 427 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 995 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1761 kr