Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Antillanca
Snödjup 0 cm
Liftkort
Skidorten är stängd

Antillanca, Chile

Skidorten Antillanca ligger i Chile och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Antillanca är vanligtvis från början av juli till slutet av september.

Antillanca har pister på totalt 32 kilometer, varav 8 kilometer är blåa enkla pister, 14 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 5 liftar, med en totalkapacitet på 4000 personer/timme. Högsta pisten finns på 1540 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 500 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Antillanca 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Antillanca

Andra skidorter i närheten av Antillanca är t ex Cerro Bayo som ligger 52 kilometer bort, Cerro Catedral med 78 kilometers avstånd samt Chapelco, som ligger 99 kilometer från Antillanca.

Hotell & boende i Antillanca

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Antillanca just nu