Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Antillanca, Chile

Planerar ni för en skidsemester i Antillanca? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Antillanca har 5 liftar och totalt 11 pister. Fallhöjden är som mest på 464 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1700 meter. Säsongen för skidåkning i Antillanca är vanligtvis från juni till oktober.

Utöver skidåkningen utför finns det i Antillanca 5 kilometer längskidåkningsspår och 2 restauranger att testa på.

Skidorter nära Antillanca är bland annat Cerro Bayo, Cerro Catedral och Chapelco.

Liftarna i Antillanca är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 50 centimeter.

Hotell & boende i Antillanca

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Antillanca.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1229 kr