Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Chile

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Chile. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Chile

El Colorado 18 liftar
Portillo 12 liftar
Valle Nevado 12 liftar
Termas de Chillan 9 liftar
Antillanca 5 liftar

Flest pister i Chile

El Colorado 112 pister
Valle Nevado 29 pister
Termas de Chillan 28 pister
Chapa Verde 22 pister
Antillanca 11 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Chile

Termas de Chillan 1100 meter
El Colorado 1090 meter
Valle Nevado 800 meter
Portillo 750 meter
Chapa Verde 624 meter

Högsta pisterna i Chile

Valle Nevado 3669 meter
Portillo 3347 meter
El Colorado 3333 meter
Chapa Verde 2871 meter
Termas de Chillan 2700 meter