Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Chile

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Chile. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Chile

18 liftar
El Colorado
12 liftar
Valle Nevado
12 liftar
Portillo
5 liftar
Antillanca

Flest pister i Chile

112 pister
El Colorado
29 pister
Valle Nevado
28 pister
Termas de Chillan
22 pister
Chapa Verde
11 pister
Antillanca

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Chile

1100 meter
Termas de Chillan
1090 meter
El Colorado
800 meter
Valle Nevado
750 meter
Portillo
624 meter
Chapa Verde

Högsta pisterna i Chile

3669 meter
Valle Nevado
3347 meter
Portillo
3333 meter
El Colorado
2871 meter
Chapa Verde
2700 meter
Termas de Chillan