Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Valle Nevado
Boka i Valle Nevado

Valle Nevado, Chile

Intresserade av en skidresa till Valle Nevado? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Valle Nevado från Sverige är flyg det enda alternativet då Valle Nevado ligger utanför Europa.

Valle Nevado har 12 liftar och totalt 29 pister. Fallhöjden är som mest på 800 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3669 meter. Säsongen för skidåkning i Valle Nevado är vanligtvis från juni till oktober.

Några välriktade stenkast från Valle Nevado ligger El Colorado, avståndet är endast 4 kilometer.

Hotell & boende i Valle Nevado

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valle Nevado.
5 boendealternativ
Pris/natt från: 4410 kr