Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Snödjup 0 cm
Liftkort
Skidorten är stängd

Portillo, Chile

Funderar ni på att testa skidåkningen i Portillo? Även om resvägen till Portillo är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Portillo.

Högsta pisten finns på 3347 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 750 meter. Längsta pisten i Portillo är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Portillo är vanligtvis från juni till oktober.

Skidorter nära Portillo är bland annat Los Penitentes, Valle Nevado och El Colorado.

Hotell & boende i Portillo

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Portillo just nu