Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Portillo
Snödjup 0 cm
Liftkort
Skidorten är stängd

Portillo, Chile

Funderar ni på att testa skidåkningen i Portillo? Även om resvägen till Portillo är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Portillo. Säsongen för skidåkning i Portillo är vanligtvis från mitten av juni till mitten av oktober.

I Portillo hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 9960 personer/timme. Det finns 20 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 10 kilometer blåa pister, 4 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3310 meter, vilket ger en fallhöjd på 730 meter. Den längsta pisten som finns i Portillo är 3 kilometer.

Skidorter i närheten av Portillo

Andra skidorter i närheten av Portillo är t ex Los Penitentes som ligger 27 kilometer bort, Valle Nevado med 59 kilometers avstånd samt El Colorado, som ligger 59 kilometer från Portillo.

Hotell & boende i Portillo

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Portillo just nu