Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Los Penitentes, Argentina

Funderar ni på att testa skidåkningen i Los Penitentes? Även om resvägen till Los Penitentes är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Los Penitentes.

Los Penitentes har 8 liftar och totalt 24 pister. Fallhöjden är som mest på 614 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3194 meter. Säsongen för skidåkning i Los Penitentes är vanligtvis från juni till oktober.

Skidorter nära Los Penitentes är bland annat Portillo, Valle Nevado och El Colorado.

Hotell & boende i Los Penitentes

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Los Penitentes.
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt