Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Termas de Chillan
Boka i Termas de Chillan

Termas de Chillan, Chile

Skidorten Termas de Chillan ligger i Chile och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Termas de Chillan sträcker sig i regel från mitten av juni till mitten av oktober.

I Termas de Chillan hittar ni 14 liftar med en liftkapacitet på 13200 personer/timme. Det finns 35 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 10 kilometer blåa pister, 15 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2400 meter, vilket ger en fallhöjd på 870 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 4 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Termas de Chillan

Skidorten Caviahue är den närmaste skidorten, avståndet från Termas de Chillan är 113 kilometer.

Hotell & boende i Termas de Chillan

Hos oss hittar ni totalt 67 hotell, lägenheter och stugor/hus i Termas de Chillan.
66 boenden
Pris/natt från: 465 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt