Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Termas de Chillan, Chile

Planerar ni för en skidsemester i Termas de Chillan? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Termas de Chillan finns totalt 9 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2700 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1100 meter. Skidsäsongen i Termas de Chillan sträcker sig i regel från juni till oktober.

Utöver skidåkningen utför finns det i Termas de Chillan 37 kilometer längskidåkningsspår och 2 restauranger att testa på.

Caviahue är närmaste skidort till Termas de Chillan med ett avstånd på 113 kilometer.

Hotell & boende i Termas de Chillan

Hos oss hittar ni totalt 30 hotell, lägenheter och stugor/hus i Termas de Chillan.
28 boendealternativ
Pris/natt från: 751 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1834 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3727 kr