Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Caviahue

Caviahue, Argentina

Skidorten Caviahue ligger i Argentina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Caviahue sträcker sig i regel från slutet av juni till slutet av september.

I Caviahue hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 10090 personer/timme. Det finns 25 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 9 kilometer blåa pister, 8 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2068 meter, vilket ger en fallhöjd på 418 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Caviahue

Skidorten Termas de Chillan är den närmaste skidorten, avståndet från Caviahue är 113 kilometer.

Hotell & boende i Caviahue

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Caviahue.
21 boendealternativ
Pris/natt från: 248 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 443 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 427 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 598 kr