Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Cerro Bayo ligger i Argentina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Cerro Bayo sträcker sig i regel från mitten av juli till slutet av september.

Cerro Bayo är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 90 centimeter. Just idag är 90% av liftarna och 100% av backarna öppna.

I Cerro Bayo hittar ni 11 liftar med en liftkapacitet på 13500 personer/timme. Det finns 12 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 4 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1730 meter, vilket ger en fallhöjd på 680 meter.

Skidorter i närheten av Cerro Bayo

Skidorter nära Cerro Bayo är bland annat Cerro Catedral (48 kilometers avstånd), Antillanca (52 kilometers avstånd) och Chapelco (66 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 62 restauranger i Cerro Bayo och 39 olika typer av kök, varav de mest populära är Argentinskt, Sydamerikanskt och Pub.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerro Bayo.
5 boenden
Pris/natt från:
739 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
3 boenden
Pris/natt från:
1182 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt