Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Valle de Las Lenas, Argentina

Planerar ni för en skidsemester i Valle de Las Lenas? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Valle de Las Lenas finns totalt 12 liftar med tillgång till 40 pister. Högsta pisten finns på 3450 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1174 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Valle de Las Lenas sträcker sig i regel från juni till oktober.

Utöver skidåkningen utför finns det i Valle de Las Lenas 10 kilometer längskidåkningsspår och 8 restauranger att testa på.

Chapa Verde är närmaste skidort till Valle de Las Lenas med ett avstånd på 126 kilometer.

Hotell & boende i Valle de Las Lenas

Hos oss hittar ni totalt 25 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valle de Las Lenas.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 389 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 359 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt