Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Valle de Las Lenas
Boka i Valle de Las Lenas

Valle de Las Lenas, Argentina

Skidorten Valle de Las Lenas ligger i Argentina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Valle de Las Lenas sträcker sig i regel från slutet av juni till slutet av september.

I Valle de Las Lenas hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 16260 personer/timme. Det finns 52 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 12 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 35 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3430 meter, vilket ger en fallhöjd på 1230 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Valle de Las Lenas. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Valle de Las Lenas

Skidorten Chapa Verde är den närmaste skidorten, avståndet från Valle de Las Lenas är 126 kilometer.

Hotell & boende i Valle de Las Lenas

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valle de Las Lenas.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 311 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 344 kr