Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Cerreto Laghi ligger i Italien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Cerreto Laghi har 3 liftar och totalt 9 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1831 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 481 meter.

Flygplatser nära Cerreto Laghi

För er som vill flyga ner till Cerreto Laghi så är det flygplatsen Verona Villafranca Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Cerreto Laghi är 132 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Linate, Milano, som ligger 149 kilometer bort, och Orio Al Serio (Bergamo), Milano som har ett avstånd på 158 kilometer till Cerreto Laghi.

Skidorter i närheten av Cerreto Laghi

Andra skidorter i närheten av Cerreto Laghi är t ex Abetone/Val di Luce som ligger 38 kilometer bort, Cimone med 40 kilometers avstånd samt Brentonico Ski, som ligger 174 kilometer från Cerreto Laghi.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Cerreto Laghi i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Cerreto Laghi

Restauranger

Det finns 17 restauranger i Cerreto Laghi och 11 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Emilian och Norditalienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerreto Laghi.
6 boenden
Pris/natt från:
692 kr
3 boenden
Pris/natt från:
922 kr

Relaterade länkar