Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Cerreto Laghi

Cerreto Laghi, Italien

Skidorten Cerreto Laghi ligger i Italien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Cerreto Laghi har 3 liftar och totalt 9 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1831 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 481 meter.

Flygplatser nära Cerreto Laghi

För er som vill flyga ner till Cerreto Laghi så är det flygplatsen Verona Villafranca Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Cerreto Laghi är 132 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Linate, Milano, som ligger 149 kilometer bort, och Orio Al Serio (Bergamo), Milano som har ett avstånd på 158 kilometer till Cerreto Laghi.

Skidorter i närheten av Cerreto Laghi

Andra skidorter i närheten av Cerreto Laghi är t ex Abetone/Val di Luce som ligger 38 kilometer bort, Cimone med 40 kilometers avstånd samt Brentonico Ski, som ligger 174 kilometer från Cerreto Laghi.

Hyr skidutrustning i Cerreto Laghi

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Cerreto Laghi. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Cerreto Laghi här

Hotell & boende i Cerreto Laghi

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerreto Laghi.
5 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 899 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns