Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Cimone

Cimone, Italien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Cimone i Italien så hittar här ni både information om skidsystemet i Cimone, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Cimone är vanligtvis från början av december till mitten av april.

I Cimone hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 25503 personer/timme. Det finns 50 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1976 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1076 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Cimone.

Flygplatser nära Cimone

Vill man flyga till Cimone så ligger flygplatsen Verona Villafranca Airport närmast, på ett avstånd av 134 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Cimone

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Cimone ligger Abetone/Val di Luce. Ni hittar även skidorterna Cerreto Laghi på 40 kilometers avstånd och Brentonico Ski, 177 kilometer från Cimone.

Hotell & boende i Cimone

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cimone.
8 boenden
Pris/natt från: 349 kr
Ett boende
Pris/natt från: 396 kr