Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Cimone, Italien

Söker ni information om skidortern Cimone? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Cimone har 21 liftar och totalt 29 pister. Högsta pisten finns på 1976 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1076 meter. Säsongen för skidåkning i Cimone är vanligtvis från slutet november till mitten april.

Vill man flyga till närheten av Cimone ligger flygplatserna Linate och Orio Al Serio (Bergamo) närmast på 180 respektive 182 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Cimone ligger Abetone/Val di Luce.

Hotell & boende i Cimone

Hos oss hittar ni totalt 74 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cimone.
59 boendealternativ
Pris/natt från: 342 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 684 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 436 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 388 kr