Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Abetone/Val di Luce
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Abetone/Val di Luce? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Abetone/Val di Luce och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Abetone/Val di Luce sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Abetone/Val di Luce hittar ni 17 liftar med en liftkapacitet på 25056 personer/timme. Det finns 44 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 14 kilometer blåa pister, 28 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1892 meter, vilket ger en fallhöjd på 652 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 18 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Abetone/Val di Luce

För er som vill flyga ner till Abetone/Val di Luce så är det flygplatsen Verona Villafranca Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Abetone/Val di Luce är 140 kilometer.

Skidorter i närheten av Abetone/Val di Luce

Inte långt från Abetone/Val di Luce ligger skidorten Cimone, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Cerreto Laghi (38 kilometer) och Brentonico Ski (183 kilometer).

Hotell & boende i Abetone/Val di Luce

Hos oss hittar ni totalt 84 hotell, lägenheter och stugor/hus i Abetone/Val di Luce.
74 boenden
Pris/natt från: 536 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
7 boenden
Pris/natt från: 618 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1223 kr

Relaterade länkar