Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Brixen im Thale

Skidorten Brixen im Thale ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Brixen im Thale. Säsongen för skidåkning i Brixen im Thale är vanligtvis från början av december till början av april.

Brixen im Thale är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 80 centimeter. 78% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 90% av liftarna går.

Brixen im Thale har pister på totalt 270 kilometer, varav 114 kilometer är blåa enkla pister, 120 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 36 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 82 liftar, med en totalkapacitet på 145050 personer/timme. Då Brixen im Thale tillhör skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1869 meter, vilket ger en fallhöjd på 1249 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Brixen im Thale. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Brixen im Thale.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Brixen im Thale 148 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Brixen im Thale

För er som vill flyga ner till Brixen im Thale så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Brixen im Thale är 69 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (71 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (106 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Brixen im Thale

Inte långt från Brixen im Thale ligger skidorten Westendorf, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Kirchberg (5 kilometer) och Hopfgarten (7 kilometer).

Skidområden Brixen im Thale är del av

Brixen im Thale ingår i skidområdet Ski Welt tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Brixen im Thale

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Brixen im Thale. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Brixen im Thale här

Skidskola i Brixen im Thale

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 10 olika klasser och instruktörer i Brixen im Thale som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Brixen im Thale här

Hotell & boende i Brixen im Thale

Hos oss hittar ni totalt 398 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brixen im Thale.
358 boendealternativ
Pris/natt från: 416 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1035 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 888 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 1035 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns