Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Westendorf, Österrike

Österrike är ofta ett mål för äventyrslystna skidåkare och de som har en stor förtjusning för snowboards. Här i detta land finns det många fantastiska och stora skidorter att välja mellan som varierar i sitt utbud av aktiviteter, storlek, atmosfär och liknande. En av skidorterna i Österrike är Westendorf, detta är en liten och väldigt mysig by bland Alperna och den bjuder på en unik skidåkning som många nordbor årligen besöker för att få uppleva. Förlägger du din semester här får du garanterat allt som du önskar att en skidsemester ska bestå av, byn anses nämligen vara Österrikes allra mysigaste samtidigt som den bjuder på en skidupplevelse av hög klass. Stället anses även vara en av Europas absolut vackraste bergsby.

Mycket svarta pister

En av anledningarna till att många tar sig just hit är för att de suktar efter utmaningar, något som det finns många av här. Området är fullt av många svarta pister där du får chans att testa dina färdigheter och utvecklas som skidåkare, även om du redan har en stor talang. Men även för dig som är nybörjare eller vill åka för skojs skull så finns det flera blåa och breda pister att utforska med skidorna på. Oavsett vilken nivå du vill köra eller vad du har för förkunskaper har du timtal av underhållning att se fram emot.

Testa andra aktiviteter

Westendorf ligger beläget 800 meter ovanför havet och har toppar som sträcker sig så långt som 1900 meter ovanför havet. Här finns det mycket aktiviteter att hitta på i snön, och en bra liftverksamhet som hjälper dig att ta dig runt lätt till de områden som du vill testa på. Förutom skidåkning kan du med fördel även testa på att åka kälke i deras naturrodelbana, njuta av en romantisk slädtur med häst eller ta en snöskotur. Här trivs både amatörer och nybörjare som vill utmana sig själva och varva med annan rolig underhållning.

Vill du dessutom utmana dig själv ytterligare så ligger byn sammankopplat med Skiwelt Wilder Kaiser som erbjuder öveer 280 km pist. När du vill varva skidåkning med lite sevärdheter kan du besöka den vackra kyrkan i Westendorf som är belägen mitt i byn. Byn är en underbar mix av både gamla traditioner med moderna inslag. Här kan både vänner och familjer resa för att få en skidsemester som bjuder på allt.

Skidområden Westendorf är del av

Westendorf ingår i skidområdet Ski Welt tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Westendorf

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Westendorf.

Boka skidutrustningen online i Westendorf här

Skidskola i Westendorf

I Westendorf kan ni boka 16 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Westendorf här

Hotell & boende i Westendorf

Hos oss hittar ni totalt 391 hotell, lägenheter och stugor/hus i Westendorf.
358 boendealternativ
Pris/natt från: 439 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 938 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 1094 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Westendorf

Sunweb
SnowTrex