Sökalternativ

Westendorf, Österrike

Österrike är ofta ett mål för äventyrslystna skidåkare och de som har en stor förtjusning för snowboards. Här i detta land finns det många fantastiska och stora skidorter att välja mellan som varierar i sitt utbud av aktiviteter, storlek, atmosfär och liknande. En av skidorterna i Österrike är Westendorf, detta är en liten och väldigt mysig by bland Alperna och den bjuder på en unik skidåkning som många nordbor årligen besöker för att få uppleva. Förlägger du din semester här får du garanterat allt som du önskar att en skidsemester ska bestå av, byn anses nämligen vara Österrikes allra mysigaste samtidigt som den bjuder på en skidupplevelse av hög klass. Stället anses även vara en av Europas absolut vackraste bergsby.

Mycket svarta pister

En av anledningarna till att många tar sig just hit är för att de suktar efter utmaningar, något som det finns många av här. Området är fullt av många svarta pister där du får chans att testa dina färdigheter och utvecklas som skidåkare, även om du redan har en stor talang. Men även för dig som är nybörjare eller vill åka för skojs skull så finns det flera blåa och breda pister att utforska med skidorna på. Oavsett vilken nivå du vill köra eller vad du har för förkunskaper har du timtal av underhållning att se fram emot.

Testa andra aktiviteter

Westendorf ligger beläget 800 meter ovanför havet och har toppar som sträcker sig så långt som 1900 meter ovanför havet. Här finns det mycket aktiviteter att hitta på i snön, och en bra liftverksamhet som hjälper dig att ta dig runt lätt till de områden som du vill testa på. Förutom skidåkning kan du med fördel även testa på att åka kälke i deras naturrodelbana, njuta av en romantisk slädtur med häst eller ta en snöskotur. Här trivs både amatörer och nybörjare som vill utmana sig själva och varva med annan rolig underhållning.

Vill du dessutom utmana dig själv ytterligare så ligger byn sammankopplat med Skiwelt Wilder Kaiser som erbjuder öveer 280 km pist. När du vill varva skidåkning med lite sevärdheter kan du besöka den vackra kyrkan i Westendorf som är belägen mitt i byn. Byn är en underbar mix av både gamla traditioner med moderna inslag. Här kan både vänner och familjer resa för att få en skidsemester som bjuder på allt.

Skidområden Westendorf är del av

Westendorf ingår i skidområdet Ski Welt tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr utrustning i Westendorf

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Westendorf.

Boka skidutrustningen online i Westendorf här

Hotell & boende i Westendorf

Hos oss hittar ni totalt 369 hotell, lägenheter och stugor/hus i Westendorf.
305 boendealternativ
Pris/natt från: 370 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 921 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 790 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 921 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Westendorf