Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Brixen im Thale

Europa
Kontinent
Österrike
Land
Början av december - början av april
Säsong
620 meter
Höjd över havet
1869 meter
Högsta nedfart
1249 meter
Högsta fallhöjd
82
Liftar
145130 personer/timme
Liftkapacitet
270 km
Kilometer pister
114 km
Blå pister
120 km
Röda pister
36 km
Svarta pister
Ja
Nattskidåkning
Ja
Funpark
148 km
Längskidåkningsspår
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Brixen im Thale utan hela skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, som Brixen im Thale är en del av.
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns