Sökalternativ

Areches Beaufort, Frankrike

Söker ni information om skidortern Areches Beaufort? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Areches Beaufort finns totalt 15 liftar med tillgång till 30 pister. Högsta pisten finns på 2300 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1250 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 35 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Areches Beaufort ligger flygplatserna Aix Les Bains och Geneva International Airport närmast på 53 respektive 73 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Areches Beaufort ligger Hauteluce.

Hyr skidutrustning i Areches Beaufort

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Areches Beaufort. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Areches Beaufort här

Hotell & boende i Areches Beaufort

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Areches Beaufort.
31 boendealternativ
Pris/natt från: 646 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 750 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 850 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1195 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns