Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Areches Beaufort

Areches Beaufort, Frankrike

Areches Beaufort är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Areches Beaufort för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Areches Beaufort är mitten av december till början av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 245 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Areches Beaufort. 100% av liftarna är igång idag, och 86% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Areches Beaufort hittar ni 14 liftar med en liftkapacitet på 15242 personer/timme. Det finns 50 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 20 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 15 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2300 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1220 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Areches Beaufort

För er som vill flyga ner till Areches Beaufort så är det flygplatsen Aix Les Bains, Chambery som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Areches Beaufort är 53 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Geneva International Airport, Genève, som ligger 73 kilometer bort, och Torino International Airport, Turin som har ett avstånd på 99 kilometer till Areches Beaufort.

Skidorter i närheten av Areches Beaufort

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Areches Beaufort ligger Hauteluce. Andra skidorter som ligger nära är Les Saisies (10 kilometer) och Crest Voland (15 kilometer).

Hyr skidutrustning i Areches Beaufort

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Areches Beaufort. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Areches Beaufort här

Hotell & boende i Areches Beaufort

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Areches Beaufort.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 778 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 882 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1239 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns