Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Anzere, Schweiz

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Anzere? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Anzere och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2500 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Anzere är slutet av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Anzere ligger flygplatserna Belp och Geneva International Airport närmast på 69 respektive 99 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Anzere ligger Crans Montana.

Hyr skidutrustning i Anzere

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Anzere. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Anzere här

Skidskola i Anzere

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Anzere som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Anzere här

Hotell & boende i Anzere

Hos oss hittar ni totalt 122 hotell, lägenheter och stugor/hus i Anzere.
92 boendealternativ
Pris/natt från: 368 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 950 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 823 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 1770 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 7234 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns