Sökalternativ

Anzere, Schweiz

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Anzere? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Anzere och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2500 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Anzere är slutet av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Anzere ligger flygplatserna Belp och Geneva International Airport närmast på 69 respektive 99 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Anzere ligger Crans Montana.

Hyr utrustning i Anzere

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Anzere. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Anzere här

Hotell & boende i Anzere

Hos oss hittar ni totalt 174 hotell, lägenheter och stugor/hus i Anzere.
69 boendealternativ
Pris/natt från: 296 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 765 kr
60 boendealternativ
Pris/natt från: 444 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 987 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 5824 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns