Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Anzère, Schweiz

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Anzère i Schweiz alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Anzère är mitten av december till början av april.

Anzère har pister på totalt 58 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 37 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 14032 personer/timme. Högsta pisten finns på 2420 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 904 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 3 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Anzère

Vill man flyga till Anzère så ligger flygplatsen Belp, Bern närmast, på ett avstånd av 69 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Geneva International Airport, Genève, som ligger 99 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 121 kilometer till Anzère.

Närmaste skidorter till Anzère

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Anzère ligger Crans Montana. Ni hittar även skidorterna Veysonnaz på 12 kilometers avstånd och Thyon les Collons, 13 kilometer från Anzère.

Hyr skidutrustning i Anzère

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Anzère? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Anzère här

Skidskola i Anzère

Hos oss hittar ni just nu 6 olika skidskolor och lektioner i Anzère som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Anzère här

Hotell & boende i Anzère

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Anzère.
45 boenden
Pris/natt från: 350 kr
8 boenden
Pris/natt från: 783 kr
2 boenden
Pris/natt från: 3201 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns