Sökalternativ

Thyon les Collons, Schweiz

Hela familjen kan hitta vad de önskar under en skidresa till Thyon les Collons i Schweiz. Orten befinner sig i de fyra dalarna, vilket är det största skidområdet som breder ut sig enbart inom landets gränser. Här finns goda möjligheter för barn eller vuxna att lära sig åka skidor på ett garanterat snötäcke. Om det höga läget mot förmodan inte skulle medföra att snön ligger kvar hela säsongen står snökanonerna redo.

Förutom goda möjligheter för nybörjaren finns en stor "snowpark" där det finns avdelningar som passar alla nivåer. Den som precis lärt sig stå på skidorna kan prova på att åka i en lätt del medan den erfarne åkaren leker och testar gränserna i en knepigare del. För fler utmaningar väntar de spännande off-pist-backarna.

Många möjligheter i Thyon les Collons

För skidfantasten finns både nattåkning och att skida iväg genom det vackra landskapet på menyn. Under en skidresa till Thyon les Collons får du dock mer än härlig skid- eller snowboardåkning. Den familjevänliga byn där skidåkarna landar från sina åk är helt trafikfri och erbjuder många aktiviteter. Till exempel kan du som vill gå på promenad med eller utan snöskor samt åka hundsläde. Självklart kan du även utöva vintersporten skridskoåkning. Den som söker efter spänning har möjligheten att prova på paragliding.

Njutningar i Thyon les Collons

På en semester vill du självklart kunna njuta av ett trevligt boende och god mat. Här kan du välja mellan att bo på hotell, i en lägenhet, på ett bed & breakfast eller varför inte i en bergsstuga? Allt efter smak och önskemål. Restaurangutbudet erbjuder varierade rätter, från de lite enklare rätterna som pasta och pizza till traditionell lokal mat och franska specialiteter. Efter en lång dag i backarna kan det vara skönt att slappna av. Då rekommenderas du att ta en titt på wellnesscentret under dina skidresor till Thyon les Collons, Schweiz. Där finns massage, pooler och bastu.

Praktisk information inför resan till Thyon les Collons

Den närmsta flygplatsen ligger åtta mil bort utanför Bern och heter Belp. Det är en bra idé att hyra skidor i förväg, då kan du också få bra rabatter. Om de äldre medlemmarna i familjen eller kanske hela kompisgänget vill ge sig ut för att ta en drink och dansa finns det både barer och diskotek att besöka. Skidorten erbjuder dock allra mest för barnfamiljen där även de minsta ska få ut så mycket som möjligt av resan.

Skidområden Thyon les Collons är del av

Thyon les Collons ingår i skidområdet 4 Vallees tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr utrustning i Thyon les Collons

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Thyon les Collons.

Boka skidutrustningen online i Thyon les Collons här

Hotell & boende i Thyon les Collons

Hos oss hittar ni totalt 252 hotell, lägenheter och stugor/hus i Thyon les Collons.
133 boendealternativ
Pris/natt från: 578 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
68 boendealternativ
Pris/natt från: 565 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 733 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1121 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns