Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Veysonnaz, Schweiz

Om du är ute efter en skidsemester där man kan få uppleva både det genuina och det moderna, samt få ut så mycket som möjligt av skidåkningen ska du kolla upp vad Veysonnaz har att erbjuda. Denna snösäkra skidort har allt man kan tänkas önska.

Förutom att vara en del av det stora skidområdet kallat 4 Vallées (Les Quatre Vallées) där man får tillgång till mer än 400 km preparerade pister, kan man även prova på den kända ”Piste de l’Ours”-backen i Veysonnaz. Denna pist är hela två kilometer lång, har en höjdskillnad på 900 meter och har varit platsen för otaliga skidtävlingar genom åren. Är man på skidresa i Veysonnaz finns det även mycket annat att göra. Passa på att prova några av de aktiviteter som erbjuds. Det är nämligen inte varsomhelst man kan prova på dessa.

Skidtur i månskenet

Tillbringar man sin skidsemester i Veysonnaz ska man inte gå miste om de spännande aktiviteter som erbjuds. Något som många säkert drömt om men aldrig haft chansen att göra är att glida ner för berget i den tysta natten med bara månskenet som belysning. Detta är en dröm man kan få uppfylld i Veysonnaz. Där arrangeras det nämligen skidåkning när det är fullmåne och att få uppleva ett åk under stjärnklar himmel är något alldeles speciellt som man bara måste prova om man har chansen.

När vi är inne på det här med kvällsåkning anordnas det också varje tisdag en fackelåkning som man kan deltaga i om man så önskar. När man kommer ner för backen välkomnas man med musik och varmt vin. Även detta är något man inte har chansen att prova på på många andra skidresor. Är man mer bekväm med att åka i dagsljus finns det många olika backar att ge sig ut i, samt en hel del vandringsleder där praktiska snöskor kan vara bra att utrusta sig med.

Bra läge

Att ta sig till Veysonnaz är inte svårt. Denna skidort ligger i den sydvästra delen av Schweiz, i ett område som kallas Valais där staden Sion är den som ligger närmast. Det finns en flygplats i Sion, men inga direktflyg dit från de skandinaviska länderna. Det bästa är att flyga till Genève eftersom det bara tar cirka två timmar att ta sig till Veysonnaz därifrån. Uppe på bergstopparna i Veysonnaz kan man njuta av en fantastisk utsikt över Rhone-dalen och väl på plats i byn är det inte svårt att ta sig till andra närliggande byar och också över landets gränser in till Frankrike och Italien.

Ska man på skidresa till Veysonnaz behöver man inte oroa sig för att det inte finns tillräckligt med lediga rum och stugor att hyra. Här hittar man nämligen alla olika typer av boende, och eftersom det är ett så omtyckt ställe för folk att spendera sina skidresor på finns det gott om bäddar för alla som vill njuta av underbar skid- eller snowboardåkning i perfekta förhållanden.

Skidområden Veysonnaz är del av

Veysonnaz ingår i skidområdet 4 Vallees tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Veysonnaz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Veysonnaz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Veysonnaz här

Skidskola i Veysonnaz

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 19 olika klasser och instruktörer i Veysonnaz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Veysonnaz här

Hotell & boende i Veysonnaz

Hos oss hittar ni totalt 683 hotell, lägenheter och stugor/hus i Veysonnaz.
455 boendealternativ
Pris/natt från: 761 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 840 kr
124 boendealternativ
Pris/natt från: 623 kr
61 boendealternativ
Pris/natt från: 921 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 1408 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Veysonnaz

Sunweb
SnowTrex