Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alta Pusteria/Hochpustertal, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Alta Pusteria/Hochpustertal? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 37 backar och antalet liftar är 28. Fallhöjden är som mest på 1070 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2200 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Alta Pusteria/Hochpustertal är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 200 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Alta Pusteria/Hochpustertal ligger flygplatserna Kranebitten och Treviso Airport närmast på 92 respektive 120 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Alta Pusteria/Hochpustertal ligger 3 Zinnen.

Hyr skidutrustning i Alta Pusteria/Hochpustertal

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Alta Pusteria/Hochpustertal. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Alta Pusteria/Hochpustertal här

Hotell & boende i Alta Pusteria/Hochpustertal

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alta Pusteria/Hochpustertal.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 493 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 702 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1736 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2786 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns