Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zadov, Tjeckien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Zadov, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Zadov ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Zadov har 8 liftar och totalt 8 pister. Fallhöjden är som mest på 230 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1120 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 80 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Prague-Ruzyne Airport som ligger 124 kilometer från Zadov. Zelezna Ruda - Spicak är närmaste skidort till Zadov med ett avstånd på 32 kilometer.

Hotell & boende i Zadov

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zadov.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 202 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 261 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 790 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 519 kr