Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Zadov

Zadov, Tjeckien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Zadov, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Zadov ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Zadov sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Zadov erbjuder totalt 2 kilometer pister, varav 1 kilometer är blåa lite enklare pister och 1 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 5 liftar som kan ta 5100 personer/timme uppför backarna. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1120 meter, vilket ger en fallhöjd på 168 meter. Den längsta pisten som finns i Zadov är 1.1 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Zadov. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Zadov

För er som vill flyga ner till Zadov så är det flygplatsen Prague-Ruzyne Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Zadov är 124 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Wolfgang A Mozart, Salzburg (149 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (157 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Zadov

Skidorter nära Zadov är bland annat Zelezna Ruda - Spicak (32 kilometers avstånd), St Wolfgang (148 kilometers avstånd) och Hinterstoder (157 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Zadov

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zadov.
14 boenden
Pris/natt från: 297 kr
2 boenden
Pris/natt från: 774 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1024 kr