Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Wildschönau ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Wildschönau har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Wildschönau är början av december till mitten av april.

Wildschönau har pister på totalt 96 kilometer, varav 31 kilometer är blåa enkla pister, 52 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 45 liftar, med en totalkapacitet på 55669 personer/timme. Då Wildschönau tillhör skidområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta pisten finns på 2030 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Wildschönau. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 150 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Wildschönau har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Wildschönau

För er som vill flyga ner till Wildschönau så är det flygplatsen Kranebitten, Innsbruck som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Wildschönau är 60 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Wolfgang A Mozart, Salzburg, som ligger 79 kilometer bort, och Franz Josef Strauss, München som har ett avstånd på 103 kilometer till Wildschönau.

Närmaste skidorter till Wildschönau

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Wildschönau ligger Itter. Andra skidorter som ligger nära är Hopfgarten (5 kilometer) och Söll (10 kilometer).

Byar i närheten av Wildschönau

I närheten av Wildschönau med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Auffach som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Wildschönau.

Hyr skidutrustning

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Wildschönau? Boka utrustningen online och spara både pengar och besvär.

Mer om skidhyra i Wildschönau

Skidskolor

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Wildschönau. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 24 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Wildschönau här

Restauranger

Det finns 15 restauranger i Wildschönau och 11 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 47 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wildschönau.
39 boenden
Pris/natt från:
562 kr
4 boenden
Pris/natt från:
955 kr
3 boenden
Pris/natt från:
621 kr
Ett boende
Pris/natt från:
3372 kr