Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Wildschönau, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Wildschönau, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Wildschönau ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Wildschönau har 26 liftar och totalt 70 pister. Fallhöjden är som mest på 1073 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1903 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Wildschönau ligger flygplatserna Kranebitten och Wolfgang A Mozart närmast på 60 respektive 79 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Wildschönau ligger Itter.

Liftarna i Wildschönau är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 70 centimeter.

Byar i närheten av Wildschönau

I närheten av Wildschönau med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Auffach som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Wildschönau.

Hyr skidutrustning i Wildschönau

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Wildschönau? I samarbete med Alpinresorts.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Wildschönau.

Boka skidutrustningen online i Wildschönau här

Skidskola i Wildschönau

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Wildschönau. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 11 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Wildschönau här

Hotell & boende i Wildschönau

Hos oss hittar ni totalt 207 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wildschönau.
185 boendealternativ
Pris/natt från: 565 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1891 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 576 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1830 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3388 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns