Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wildschönau, Österrike

Wildschönau ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Wildschönau har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Wildschönau är början av december till mitten av april.

Wildschönau har pister på totalt 96 km, varav 31 km är blåa enkla pister, 52 km röda och lite mer utmanande backar, samt 12 km svarta och mer svåråkta pister. Här finns 46 liftar, med en totalkapacitet på 56169 personer/timme. Då Wildschönau tillhör skidområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta pisten finns på 2030 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Wildschönau. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 150 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Wildschönau har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Wildschönau

För er som vill flyga ner till Wildschönau så är det flygplatsen Kranebitten, Innsbruck som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Wildschönau är 60 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Wolfgang A Mozart, Salzburg, som ligger 79 kilometer bort, och Franz Josef Strauss, München som har ett avstånd på 103 kilometer till Wildschönau.

Närmaste skidorter till Wildschönau

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Wildschönau ligger Itter. Andra skidorter som ligger nära är Hopfgarten (5 kilometer) och Söll (10 kilometer).

Byar i närheten av Wildschönau

I närheten av Wildschönau med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Auffach som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Wildschönau.

Hyr skidutrustning i Wildschönau

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Wildschönau? I samarbete med ALPINRESORTS.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Wildschönau.

Boka skidutrustningen online i Wildschönau här

Skidskola i Wildschönau

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Wildschönau. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 23 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Wildschönau här

Hotell & boende i Wildschönau

Hos oss hittar ni totalt 230 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wildschönau.
206 boendealternativ
Pris/natt från: 565 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1891 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 576 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1830 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3389 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns