Sökalternativ

Wildschönau, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Wildschönau, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Wildschönau ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Wildschönau har 26 liftar och totalt 70 pister. Fallhöjden är som mest på 1073 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1903 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Wildschönau ligger flygplatserna Kranebitten och Wolfgang A Mozart närmast på 60 respektive 79 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Wildschönau ligger Itter.

Skidskola i Wildschönau

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Wildschönau. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 21 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Wildschönau här

Hotell & boende i Wildschönau

Hos oss hittar ni totalt 179 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wildschönau.
129 boendealternativ
Pris/natt från: 538 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1802 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 549 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1700 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3229 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns