Sökalternativ

Itter, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Itter? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Itter och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Itter finns totalt 19 liftar med tillgång till 29 pister. Högsta pisten finns på 1956 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1253 meter.

Vill man flyga till närheten av Itter ligger flygplatserna Kranebitten och Wolfgang A Mozart närmast på 64 respektive 74 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Itter ligger Hopfgarten.

Skidområden Itter är del av

Itter ingår i skidområdet Ski Welt tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Itter

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Itter.

Boka skidutrustningen online i Itter här

Skidskola i Itter

I Itter kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Itter här

Hotell & boende i Itter

Hos oss hittar ni totalt 301 hotell, lägenheter och stugor/hus i Itter.
231 boendealternativ
Pris/natt från: 538 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 737 kr
44 boendealternativ
Pris/natt från: 549 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 1291 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Itter