Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Itter ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Itter har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Itter är början av december till början av april.

I Itter hittar ni 81 liftar med en liftkapacitet på 144750 personer/timme. Det finns 270 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 114 kilometer blåa pister, 120 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 36 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental som Itter ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 1869 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1249 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.5 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Itter finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 148 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Itter

Vill man flyga till Itter så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 64 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Wolfgang A Mozart, Salzburg, som ligger 74 kilometer bort, och Franz Josef Strauss, München som har ett avstånd på 102 kilometer till Itter.

Skidorter i närheten av Itter

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Itter ligger Hopfgarten. Ni hittar även skidorterna Wildschönau på 5 kilometers avstånd och Söll, 5 kilometer från Itter.

Skidområden Itter är del av

Itter ingår i skidområdet Ski Welt tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Itter.

Mer om skidhyra i Itter

Restauranger

Det finns 15 restauranger i Itter och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Café.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 176 hotell, lägenheter och stugor/hus i Itter.
166 boenden
Pris/natt från:
689 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
2 boenden
Pris/natt från:
838 kr
7 boenden
Pris/natt från:
1397 kr

Vi arrangerar skidresor till Itter