Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Itter, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Itter? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Itter och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Itter finns totalt 19 liftar med tillgång till 29 pister. Högsta pisten finns på 1956 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1253 meter.

Vill man flyga till närheten av Itter ligger flygplatserna Kranebitten och Wolfgang A Mozart närmast på 64 respektive 74 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Itter ligger Hopfgarten.

Liftarna i Itter är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 30 centimeter.

Skidområden Itter är del av

Itter ingår i skidområdet Ski Welt tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Itter

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Itter.

Boka skidutrustningen online i Itter här

Hotell & boende i Itter

Hos oss hittar ni totalt 309 hotell, lägenheter och stugor/hus i Itter.
285 boendealternativ
Pris/natt från: 568 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1060 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 580 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1364 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Itter

Sunweb
SnowTrex