Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Whiteface Mountain (Lake Placid)
Boka i Whiteface Mountain (Lake Placid)

Whiteface Mountain (Lake Placid), New York, USA

Skidorten Whiteface Mountain (Lake Placid) ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Whiteface Mountain (Lake Placid) sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

Whiteface Mountain (Lake Placid) är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 78 centimeter. Just idag är 83% av liftarna och 66% av backarna öppna.

I Whiteface Mountain (Lake Placid) hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 20100 personer/timme. Det finns 38 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 17 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1340 meter, vilket ger en fallhöjd på 969 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Whiteface Mountain (Lake Placid)

Vill man flyga till Whiteface Mountain (Lake Placid) så ligger flygplatsen Burlington International Airport närmast, på ett avstånd av 58 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, Montreal. Från denna flygplats är det 124 kilometer till Whiteface Mountain (Lake Placid).

Skidorter i närheten av Whiteface Mountain (Lake Placid)

Skidorter nära Whiteface Mountain (Lake Placid) är bland annat Mad River Glen (77 kilometers avstånd), Stowe (88 kilometers avstånd) och Smugglers Notch (89 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Whiteface Mountain (Lake Placid)

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Whiteface Mountain (Lake Placid).
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2884 kr