Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Whiteface Mountain (Lake Placid), New York, USA

Planerar ni för en skidsemester i Whiteface Mountain (Lake Placid)? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Whiteface Mountain (Lake Placid) har 11 liftar och totalt 80 pister. Högsta pisten finns på 1337 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 965 meter. Säsongen för skidåkning i Whiteface Mountain (Lake Placid) är vanligtvis från slutet av november till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Mad River Glen är närmaste skidort till Whiteface Mountain (Lake Placid) med ett avstånd på 77 kilometer.

Liftarna i Whiteface Mountain (Lake Placid) är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 122 centimeter.

Hotell & boende i Whiteface Mountain (Lake Placid)

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Whiteface Mountain (Lake Placid).
5 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2903 kr