Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Stowe, Vermont, USA

Planerar ni för en skidsemester i Stowe? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 48 backar och antalet liftar är 15. Fallhöjden är som mest på 658 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1133 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Stowe ligger Smugglers Notch.

Liftarna i Stowe är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 127 centimeter.

Hotell & boende i Stowe

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stowe.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2170 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1398 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3718 kr