Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Stowe

Stowe, Vermont, USA

Skidorten Stowe ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Stowe är slutet av november till början av april.

Stowe har pister på totalt 70 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 42 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 8 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 12 liftar, med en totalkapacitet på 24100 personer/timme. Högsta pisten finns på 1116 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 726 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Stowe. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 75 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Stowe

Flyger man till Burlington International Airport kommer man riktigt nära Stowe då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 31 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det går även att flyga till Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, Montreal. Från denna flygplats är det 129 kilometer till Stowe.

Närmaste skidorter till Stowe

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Stowe ligger Smugglers Notch. Ni hittar även skidorterna Mad River Glen på 38 kilometers avstånd och Jay Peak, 50 kilometer från Stowe.

Hotell & boende i Stowe

Hos oss hittar ni totalt 97 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stowe.
82 boenden
Pris/natt från: 960 kr
10 boenden
Pris/natt från: 1048 kr
4 boenden
Pris/natt från: 2161 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt