Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Smugglers Notch

Smugglers Notch, Vermont, USA

Om man är ute efter en skidsemester som passar hela familjens behov, är Smugglers Notch ett utmärkt alternativ. Denna skidort belägen i bergen i Vermont har blivit utsedd till den bästa skidorten för familjer flera gånger om. Och det faktum att de flesta gästerna väljer att komma tillbaka år efter år kan man tycka är bevis nog för att Smugglers Notch är ett skidparadis för hela familjen. Skidresor till Smugglers Notch är inte svåra att hitta och även om det kan tyckas vara långt att ta sig till USA är det värt det.

Från smuggelväg till skidort

Som namnet Smugglers Notch antyder föregick det en hel del smuggling i dessa berg förr i tiden. Läget och de smala passen mellan bergen gjorde dessa berg till den perfekta smuggelvägen mellan Kanada och USA. På 60-talet började man bygga liftar och hus som skulle komma att bli en av de mest populära skidorterna i trakten.

Numera kan Smugglers Notch stoltsera med hela 78 pister i olika svårighetsgrader. Även om orten riktar sig mest till familjer passar det utbud som finns i Smugglers Notch alla.

En givande semester

Spenderar man sin skidsemester i Smugglers Notch kommer man snart upptäcka att det finns mycket att hitta på som inte har med skidor att göra. En spännande slädtur med hundar är till exempel något alla uppskattar, men är det inte i snön man vill vara finns det även många inomhusaktiviteter för både stora och små.

Ska man åka på skidresa till Smugglers Notch behöver man inte oroa sig för att bli uttråkad. Behöver man slappna av är det bara att boka en tid på ett spa, och vill man ha mer äventyr på sin skidsemester i Smugglers Notch kan man klättra på isberg. Man kan även ägna sig åt shopping och njuta av god mat i byn om man så önskar.

Mysigt och bekvämt boende

De boenden som erbjuds när det gäller skidresor i Smugglers Notch är anpassade att passa hela familjen, och man känner sig snabbt som hemma i de stugor och lägenheter som finns. De flesta boenden har både öppen spis och balkong och ligger på bekvämt gångavstånd. Skulle det behövas finns det även bussar som kan ta en in till centrum.

När man ska åka på skidresa till Smugglers Notch får man ha med i beräkningen att det tar sin lilla tid att flyga till andra sidan Atlanten. Men väl på plats i någon av de större närliggande städerna kan man enkelt ta sig hela vägen till Smugglers Notch. Flyger man till Boston tar det cirka fyra timmar att köra därifrån till Smugglers Notch. Från New York tar det cirka sex timmar. Flyger man till Montreal i Kanada tar det endast cirka två timmar att komma fram.

Vill man inte köra eller åka buss dessa något längre sträckor kan man också ta ett inrikesflyg till Burlington som är den närmsta staden. Därifrån tar det mindre än en timme att ta sig till Smugglers Notch.

Hotell & boende i Smugglers Notch

Hos oss hittar ni totalt 23 hotell, lägenheter och stugor/hus i Smugglers Notch.
19 boenden
Pris/natt från: 2565 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2919 kr
Ett boende
Pris/natt från: 3918 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt