Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Jay Peak, Vermont, USA

Allt i Jay Peak
Boka i Jay Peak
Skidorten Jay Peak ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Jay Peak finns totalt 8 liftar med tillgång till 80 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1209 meter, vilket ger en fallhöjd på 656 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Jay Peak

För er som vill flyga ner till Jay Peak så är det flygplatsen Burlington International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Jay Peak är 73 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, Montreal, som ligger 114 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Jay Peak

Skidorter nära Jay Peak är bland annat Smugglers Notch (45 kilometers avstånd), Stowe (50 kilometers avstånd) och Burke Mountain (61 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 9 restauranger i Jay Peak och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Bar, Amerikanskt och Pub.