Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Burke Mountain

Burke Mountain, Vermont, USA

Skidorten Burke Mountain ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Här finns det 45 backar och antalet liftar är 5. Högsta pisten finns på 996 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 613 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Burke Mountain 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Burke Mountain

För er som vill flyga ner till Burke Mountain så är det flygplatsen Burlington International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Burke Mountain är 99 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, Montreal, som ligger 174 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Burke Mountain

Andra skidorter i närheten av Burke Mountain är t ex Bretton Woods som ligger 51 kilometer bort, Jay Peak med 61 kilometers avstånd samt Wildcat, som ligger 65 kilometer från Burke Mountain.

Hotell & boende i Burke Mountain

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Burke Mountain just nu