Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

New York, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i New York, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i New York

Whiteface Mountain (Lake Placid) 11 liftar
Toggenburg Ski Center 5 liftar

Flest pister i New York

Whiteface Mountain (Lake Placid) 80 pister
Toggenburg Ski Center 19 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i New York

Whiteface Mountain (Lake Placid) 965 meter
Toggenburg Ski Center 160 meter

Högsta pisterna i New York

Whiteface Mountain (Lake Placid) 1337 meter
Toggenburg Ski Center 543 meter