Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Verbier

Om ni är på väg ner till Verbier och vill slippa släpa med er skidutrustningen själva hela vägen kan ni istället hyra er utrustning via vår samarbetspartner Skiset och ALPINRESORTS.com. Förutom bekvämligheten att ha skidutrustningen förbokad och väntades på er när ni anländer till Verbier kan ni dessutom spara upp till 50% av kostnaden då Skiset och ALPINRESORTS.com har väldigt förmånliga samarbetsavtal med skiduthyrarna.

Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar för tillfället med 5 butiker för skiduthyrning i Verbier, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Verbier

Backside

Adress: Route de Ransou 191b

Mountain Air Place Blanche

Adress: Rue de Médran 77, 1936, Verbier
Öppettider: Mån-Sön 08:00-19:00

Mountain Air Place Centrale

Adress: Local commercial Place Centrale 2, 1936, Verbier
Öppettider: Mån-Sön 08:00-19:00

Ski Service Hotel Montpelier

Adress: 37, Rue du Centre Sportif

Ski Service Verbier

Adress: Rue de Médran 16 CH-1936

Vi arrangerar skidresor till Verbier